.

RE3 massagestol - välbefinnande från oss till dig

Från RE3 får du kvalitativa, lättanvända massagestolar både till hemmet och arbetet. Genom att använda massagestolen slappnar du av under pausen på arbetet eller hemma efter en lång arbetsdag. Vi vill erbjuda våra kunder välbefinnande. Genom användning av RE3 massagestol aktiveras blodflödet och du får då mera energi att ta emot vardagens utmaningar. Vill du aktivt ta hand om din egen, dina närmaste eller dina arbetskamraters välbefinnande så satsa på en RE3 massagestol.

Till privatpersoner

Har du haft en tung arbetsdag eller tränat hårt? Då är RE3 massagestolen ett perfekt hjälpmedel för att återhämta sig. RE3 massagestolen förbättrar blodflödet och gör att musklerna slappnar av.

Bekanta dig med vårt utbud

Till företag

Vi vill erbjuda företag ett enkelt sätt att förbättra välbefinnandet och trivseln på arbetsplatsen. Genom att skaffa en RE3 massagestol sköter du enkelt om dina arbetstagares trivsel. Massagestolen är avdragsgill eftersom det bidrar till ökat arbetsvälbefinnande.

Läs mer

Till arbetstagare

Berätta för din arbetsgivare om möjligheten att köpa en massagestol till företaget. Massagestolen förbättrar arbetstagarnas välbefinnande och trivsel på arbetsplatsen. Du kan också tipsa oss, så skickar vi en offert direkt till din arbetsgivare!

Kontakta oss

Populära produkter

. Hot trend .

Våra kunder berättar