.

Våra kunder berättar

Darby Thomas, triathlonist, Salo

Alla professionella idrottare vet, att återhämtningen är lika viktig som själva träningen. Anskaffningen av massagestolen till hemmet som en del av återhämtningsrutinen har hjälpt mig att tävla på toppen och återhämta mig bättre efter de långa träningsdagarna. Ryggmusklerna är speciellt viktiga med tanke på idrottarens prestations möjlighet och kräver regelbunden skötsel. Själv använder jag återhämtningsfåtöljen för den dagliga återhämtningen och för att hålla mig i skick.

Man, arbetsålder, Helsingfors

Det är frågan om min första riktiga massagestol. Tidigare jag endast en massage dyna som gick att lägga på vilken stol som helst, men den hölls aldrig riktigt bra på plats.

Efter en kortare användningstid av fåtöljen så kan jag säga att jag är riktigt nöjd. I November prov satte jag en konkurrerande modell (ca 5000€) och jag kan nog inte säga att den skulle ha varit bättre än den här. Det känns som att pris/kvalité förhållandet är rätt för RE3 1669.

Jag rekommenderar era massagestolar åt mina bekanta!

Man, pensionär, Vanda

Jag är riktigt nöjd med produkten. Jag använder den i min andra bostad regelbundet. Jag gillar speciellt DeLuxe modellens värme egenskaper, som hjälper till att fötterna skall återhämta sig. Jag skulle använda stolen oftare om jag skulle ha den i min bostad inne i stan. En ordentlig inbesparing på massagebesöken. Jag rekommenderar!

Företagskund, kvinna, hälsovårdsbranchen, Helsingfors

Kläm och ”slag” funktionerna är på vissa ställen överraskande kraftiga. Man får nog hjälp för axlarna och fotmassagen känns riktigt bra. Riktigt prisvärd! Tack!

Företagskund, man, industrin, Tuusula

DeLuxe massagefåtöljen har varit i flitig användning och vi är nöjda med produkten.

Man, arbetsålder, Seinäjoki:

Familjen, arbetet och hobbier gör det svårt att hitta tid för avslappning och återhämtning. Jag hade aldrig föreställt mig att köpa en ”massagestol”, men när jag provade en blev jag väldigt positivt överraskad. För mig har massage aldrig varit ett fungerande alternativ, för jag har oftast varit mer styv efteråt. Stolen erbjuder ett passligt mjukt alternativ, som jag kan använda så ofta jag vill – oberoende tid på dygnet eller att behöva kolla i kalendern. Den här RE3 fåtöljen ändrade min uppfattning angående massagestolar

Kvinna, arbetsålder, Helsingfors:

99 Relax är en outröttlig fotmassör, i motsats till min man. Tack vare storleken kan jag förvara den i garderoben och den behöver inte passa in i inredningen. Med denna erfarenhet överväger jag en full stor massagestol genast när vi får vårt gästrum färdigt – eller så rekommenderar jag den till min arbetsplats. I arbetet står jag nästan hela dagen och går väldigt mycket.

Man, pensionär, Björneborg

Jag är nöjd med köpet. DeLuxe stolen är i daglig användning utan problem.