.

RE3 hierontatuoli – hyvinvointia meiltä sinulle

Meiltä RE3 laadukkaat sekä helppokäyttöiset hierontatuolit kotiin ja työpaikalle. Hierontatuolia käyttämällä rentoudut pitkän työpäivän jälkeen kotona tai pidät huolta työhyvinvoinnistasi tauolla työpaikalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvinvointia. Käyttämällä hierontatuolia aktivoit verenkiertoasi ja olet näin vireämpi ottamaan vastaan arjen haasteet. Halutessasi aktiivisesti pitää huolta omasta, lähimmäisesi tai työyhteisösi hyvinvoinnista valintasi on RE3 hierontatuoli.

Yksityisille

Oli takana sitten raskas työpäivä tai rankka urheilusuoritus RE3 hierontatuoli on työkalu olon paranemiseen. RE3 hierontatuoli edistää verenkiertoasi ja rentouttaa lihaksia.

Tutustu tuotemallistoomme

Yrityksille

Haluamme tarjota yrityksille helpon keinon edistää työhyvinvointia ja viihtyvyyttä työpaikalla. Ostamalla RE3 hierontatuolin hoidat työntekijöittesi työhyvinvointia. Yrittäjä huomaathan, että hierontatuoli on työhyvinvointia edistävänä tuotteena vähennyskelpoinen kulu.

Lue lisää

Työntekijöille

Kerro työnantajallesi mahdollisuudesta ostaa yrityksen käyttöön hierontatuoli. Hierontatuoli lisää työntekijöiden työhyvinvointia sekä viihtyvyyttä työpaikalla. Voit myös vinkata meille työnantajasi, niin lähetämme heille tarjouksen hierontatuolistamme!

Ota yhteyttä

Suosittuja tuotteita

. Hot trend .

Asiakkaamme kertovat